Tervetuloa etätöihin arktiseen pääkaupunkiin

Etätyö tuottaa parhaimmillaan uudenlaista ja kirkkaampaa ajattelua. Uusissa maisemissa työ rytmittyy luontaisesti tuoreella tavalla ja tavanomaisesta poikkeava sijainti synnyttää odottamattomia impulsseja. Henkilökohtainen hyvinvointi, vapaus, uudet tuttavuudet ja pohjoisen taika tekevät tehtävänsä Rovaniemellä.

PLAY PAUSE

Uusia tuulia Rovaniemeltä?

Etätyöpaikan sijainnilla on suuri merkitys työnteon tehokkuuteen ja töissä jaksamiseen. Rovaniemi tarjoaa mahdollisuuden nauttia elämästä työpäivän jälkeenkin valitsitpa sitten mieluummin kaupungin sykkeen tai rauhoittavan luonnon.

Meidän tavoitteemme Rovaniemellä on olla Suomen paras paikka tehdä etätöitä. Minulla onkin ilo kutsua sinut kokemaan Rovaniemen erityislaatuiset etätyömahdollisuudet sekä inspiroitumaan pohjoisesta elämänrytmistä.

– Jukka Kujala, elinvoimajohtaja

Etätyö tuo joustoa työelämään

Digitalisaation, etätyösuositusten ja erityisesti työkulttuurin muutosten myötä etätyön tekeminen on moninkertaistunut ja on tullut pysyväksi osaksi työnteon arkea.

Yksi hienoimmista asioista etätöissä on, ettei sitä tarvitse tehdä ainoastaan kotoa käsin. Maiseman vaihto kirkastaa mieltä ja antaa tilaa uusille ajatuksille. Mielekkäässä, virikkeellisessä ympäristössä työskentely tarjoaa inspiraatiota työhön ja vapaa-aikaan täysin uudella tavalla. 

Uudessa kaupungissa myös omat verkostot laajenevat. Uudenlaiset yhteistyökuviot, ideat ja kumppanuudet saattavat olla yhden melko yksinkertaisen päätöksen päässä.

Konkreettiset hyödyt

9 SYYTÄ TULLA ETÄTÖIHIN ROVANIEMELLE

1. Rovaniemellä voi kokea pohjoisen taian ja arktisen osaamisen ja vieraanvaraisuuden samassa paketissa.

2. Laadukas ja äärimmäisen monipuolinen majoitustarjonta city-kodeista ja hotelleista huviloihin tarjoaa vaihtoehtoja jokaiselle lompakolle.

3. Rovaniemelle on loistavat yhteydet niin lentäen, raiteilla kuin omalla kulkuneuvolla.

4. Rovaniemi on arktisen osaamisen koti. Pohjoisen näkökulmien ja osaamisen kokeminen ja konkreettinen hyödyntäminen on vaivatonta.

5. Täällä on halutessasi mahdollista siirtyä täydelliseen incognito-moodiin.

6. Laadukas vapaa-aika alkaa kotiovelta: luonto on läsnä joka puolella ja kaupungin eläväinen ruoka- ja kulttuuritarjonta on huippuluokkaa.

7. Olipa vierailusi ajankohta mikä tahansa, arktinen pääkaupunki tarjoaa selkeät vuodenaikojen vaihtelut ja tarjoaa niihin sopivia harrastusmahdollisuuksia.

8. Lyhyt matka suurille tuntureille ja pohjoisimpaan Eurooppaan tuo lisää mahdollisuuuksia.

9. Pohjoisen taika on halutessasi muutakin kuin luonnonrauhaa ja -ilmiöitä; se on erilaista elämänrytmiä ja asennetta, joka mahdollistaa hyvän elämän päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai vaikka koko elämän ajaksi.

Kiinnostuitko?

Business Rovaniemi oppaanasi etätyömatkalla

Ota yhteyttä Pia Jokelaan ja suunnittele unelmiesi etätyömatka Rovaniemelle. Tarjoamme apua ja tukea niin yrityksille kuin yksityishenkilöille, jotka etsivät uudenlaisia, moderneja tapoja tehdä merkityksellistä työtä.

Pia Jokela
Tiedottaja, Rovaniemen kaupunki, Yritysten elinvoimapalvelut
Communications Officer, City of Rovaniemi


+358 40 487 2831
pia.jokela@rovaniemi.fi