Etätyövieraana Laura Lepistö

Taitoluistelu urastaan tunnettu yrittäjä, Laura Lepistö, saapui etätyövieraaksemme arktiseen pääkaupunkiin. Kuuntele tai lue Lauran etätyökokemuksesta pohjoisen taian parissa Rovaniemellä.

PLAY PAUSE

26.2.2021

Laura Lepistö nauttii ulkoilusta ja liikunnasta etätöiden ohessa

Yrittäjänä ja pitkän taitoluistelu-uran myötä tunnettu Laura Lepistö on tullut Rovaniemelle etätöihin miehensä Tommin kanssa. Lauran ja Tommin etätyökoti sijaitsee Ounasvaaran kupeessa.

– Meidän toiveena oli, et jos me tullaan Rovaniemelle, niin sit voitas nimenomaan asua jossain luonnon lähellä, että pystyy tekemään happihyppelyjä vaikka keskellä päivää.

Lauran mielestä parasta etätöissä on ollut ihanat ulkoilumaastot ja niiden läheisyys. Paikallisia ruokapaikkoja pari on päässyt testaamaan hakemalla take away -ruokaa. Laura ja Tommi arvostavat molemmat hyvää ruokaa ja palveluiden läheisyyttä.

Työpäivien jälkeen Laura on lähtenyt ulos. Hänestä liikkuminen ja ulkoilu tuovat arkeen vastapainoa työnteolle. Joustavien työaikojen ansiosta Laura on päässyt nauttimaan ulkoilusta myös päivänvalon aikaan.

– Ounasvaaran talviulkoilureitti oli ihana. Kävin siellä yks päivä, kun illalla jatkui työpalaverit.

Etätyöviikko on Lauran sanojen mukaan mennyt nopeasti. Töiden jälkeen on heti halunnut lähteä katsastamaan lähiympäristöä ja kaupunkia. Lauralle Rovaniemi oli tuttu jo ennestään luisteluleirien kautta, mutta nyt hän on päässyt tutustumaan kaupunkiin talvella ja vieraillut muuallakin kuin urheiluopiston lähipiirissä. Seuraavalla reissulla Laura toivoo, että pääsisi tutustumaan paremmin kaupungin kulttuuripuoleen, mutta myös kokeilemaan fatbikejä.

– Mä suosittelisin Rovaniemelle etätöihin tulemista ihan jokaiselle. Löytyy kaikki palvelut ja hyviä ravintoloita. Sit toisaalta myös semmoselle luonnosta tykkäävälle Rovaniemi sopii.

Etätöihin Rovaniemelle

Kaipaatko maisemanvaihtoa työarkeen?

Tutustu Rovaniemen etätyömahdollisuuksiin ja ihastu arktiseen pääkaupunkiin etätyökaupunkina.

Kiinnostuitko?

Business Rovaniemi oppaanasi etätyömatkalla

Ota yhteyttä Pia Jokelaan ja suunnittele unelmiesi etätyömatka Rovaniemelle. Tarjoamme apua ja tukea niin yrityksille kuin yksityishenkilöille, jotka etsivät uudenlaisia, moderneja tapoja tehdä merkityksellistä työtä.

Pia Jokela
Tiedottaja, Rovaniemen kaupunki, Yritysten elinvoimapalvelut
Communications Officer, City of Rovaniemi


+358 40 487 2831
pia.jokela@rovaniemi.fi