next.rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupungin brändityökysely, arvonnan rekisteriseloste

Rekisteriseloste
  1. Rekisterinpitäjä ja rekisterin nimi
    Rovaniemen kaupungin viestintäpalvelut, brändityökyselyn arvontarekisteri
  2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
    Riikka Heikkilä / riikka.heikkila@rovaniemi.fi
    Rovaniemen kaupungin viestintä
    PL 8216
    96101 Rovaniemi
  3. Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitus
    Henkilötietoja käsitellään Rovaniemen kaupungin brändityön kyselyyn osallistujilta arvottavan palkinnon toimittamiseksi.
  4. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri sisältää arvontaan osallistuvien sähköpostiosoitteet. Henkilötietoja eli sähköpostiosoitteita kerätään vapaaehtoisesti Rovaniemen kaupungin brändityön kyselyn arvontaan osallistujalta eli henkilöltä itseltään. Sähköpostitieto tallennetaan väliaikaisesti arvonnan järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan suorittamiseksi, voittajalle ilmoittamisesta sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi.
  5. Tietojen käsittelijä
    Flatlight Creative Oy
    Tietoja käsittelee Flatlight Creative Oy ja tietoja käytetään ainoastaan Rovaniemen kaupungin brändityön kyselyn arvonta tarkoitukseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
  6. Tietojen luovutus
    Käyttäjien tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle paitsi voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietoja voidaan siirtää Eu:n ja Eta:n ulkopuolelle henkilötietolain 5. luvun 23§ henkilötietolain poikkeusperusteet kohdan 8 mukaisesti.
  7. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Rekisterin ja palvelun suojauksessa noudatetaan EU mallisopimuslausekkeiden (Artikla 26(2) EU direktiivin 95/46/EU) mukaisia toimenpiteitä sekä tiedonkäsittely lisäsopimuslausekkeita. Rovaniemen kaupungin brändityön kyselyn arvontaan tarvittava henkilötieto eli sähköpostiosoite tallennetaan järjestelmään Typeform. Typeform ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille eikä käytä yksilöityjä tietoja. Kaikki kerätyt henkilötiedot tuhotaan palkinnon toimittamisen jälkeen, viimeistään 3 kk kuluessa toimituksesta.Typeform/Terms&conditions/PrivacyPolicy https://admin.typeform.com/to/dwk6gt/

Haluaisitko saada lisää tietoa projektista tai kaupungin viestinnästä?

Menestyvä ja kiinnostava kaupunkibrändi on asukkaiden, yritysten ja kaupungissa vierailevien yhteinen jaettu kokemus – tunne elinvoimaisesta, toimivasta ja yhtenäisestä arktisesta pääkaupungista.

Mikäli haluat saada lisää tietoa projektista, voit ottaa yhteyttä Rovaniemen kaupungin viestintäyksikköön, joka vastaa viestinnän ja kaupunkimarkkinnoinnin toteutuksesta ja koordinoinnista.

Yhteydet