×

Käyttöehdot (yhteenveto)

Käyttämällä luotua R -logoa yksityisiin tarkoituksiin käyttäjä sitoutuu käyttämään logoa poliittisesti korrektilla tavalla. Kaikki käyttö, joka vahingoittaa mainetta tai joka sisältää syrjivää, muukalaisvihaa, seksististä, rasistista, puoluepoliittista, väkivaltaa ylistävää, radikaalia tai on perustuslain vastaista tai voidaan pitää sellaisena, ei voida hyväksyä ja on kiellettyä. Kaikesta rikollisesta käytöstä ilmoitetaan välittömästi viranomaisille. Logon kaupallinen käyttö on kiellettyä.

Käyttäjä vakuuttaa, että hänellä on käytettyihin kuviin lupa myös mahdollisilta kolmansilta osapuolilta ja että mitään henkilökohtaisia oikeuksia ei loukata henkilöiden esittelyssä. Jos kolmannet osapuolet kuitenkin esittävät vaatimuksia heidän oikeuksiensa loukkaamisen vuoksi, käyttäjä korvaa Rovaniemen kaupungille kaikki kolmannen osapuolen vaatimukset ensimmäisestä pyynnöstä lähtien.

Yksityiskohtaiset käyttöehdot löytyvät täältä: Käyttöehdot

Jos käytät R-logoa sosiaalisessa mediassa, olisimme iloisia, jos lisäisit julkaisuun hastagit #rovaniemi #visitrovaniemi.

1. Valitse kuva


Aloita oman R-merkkisi luominen! Valitse tai ota kuva ja lataa se generaattoriin. Voit muokata kuvan kokoa seuraavassa vaiheessa.

Lisää kuva laitteeltasi:

Lataa kuva

2. Muokkaa ulkoasua

Muuta kokoa:

Käännä:

Pohja:

Väri ja kuvatausta:

3. Valmista tuli!

Voit siirtää kuvaa kääntämällä

Voit siirtää kuvaa kääntämällä

Muuta kokoa:

Käännä:

Pohja:

Väri ja kuvatausta: