R -generaattorin käyttöehdot

Käyttämällä generaattoria ja luotua R -logoa käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä R -logoa tavalla, joka vahingoittaa Rovaniemen kaupungin mainetta, tai syrjivällä, muukalaisvihamielisellä, seksistisellä, puolueellisessa mielessä, poliittisella, rasistisella, väkivaltaa ylistävällä, radikaalisella tai perustuslain vastaisella tavalla. Rovaniemen kaupunki ja Rovaniemen kaupungin viestintäyksikkö antavat sinulle maksuttoman, mutta rajoitetun käyttöoikeuden R -logon käyttöön. Käyttölupa/lisenssi on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön. R -logo on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan yksityisessä viestinnässä, johon sisältyy käyttö sosiaalisessa mediassa, verkkosivustoilla tai postauksissa. Lisäksi luotua R -logoa voidaan käyttää omien vaatteiden, maalausten tai jokapäiväisten esineiden suunnitteluun, jotka eivät ole tarkoitettu myyntiin/jälleenmyyntiin.

Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää R -logoja tai niiden velvoitteita kolmansille osapuolille. Tämä sulkee kuitenkin pois oikeuksien myöntämisen Rovaniemen kaupungille.

Mikäli käyttäjä rikkoo tätä sopimusta tai tästä johtuvia velvoitteita, Rovaniemen kaupunki voi tarvittaessa vaatia korvausta/vahingonkorvausta käyttäjältä. Tämän sopimuksen sopimussisällön osalta Rovaniemen kaupunki ei ole millään tavalla vastuussa suorista, epäsuorista tai erityisistä vahingoista, sopimuksen täyttämisestä aiheutuneiden kustannusten korvaamisesta, välillisistä vahingoista, seuraamuksellisista vahingoista tai muun tyyppisistä vahingoista, jotka johtuvat sopimuksesta tai käytöstä.

Käyttäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet R -logon käyttöön, että valokuvissa ei ole kolmansien osapuolten oikeuksia ja että henkilöitä ei loukata heitä kuvattaessa. Jos kolmannet osapuolet kuitenkin esittävät vaatimuksia heidän oikeuksiensa loukkaamisen vuoksi, käyttäjä korvaa Rovaniemen kaupungille kaikki kolmannen osapuolen vaatimukset ensimmäisestä pyynnöstä lähtien.

Käyttämällä ja hyväksymällä käyttöehdot käyttäjä antaa oikeudet Rovaniemen kaupungille käyttää luotuja kuvia Rovaniemen kaupungin viestinnässä ja markkinoinnissa.