100 TEKOA

100 Tekoa -projektissa etsimme sataa erilaista Rovaniemelle ja rovaniemeläisille yhteisöllisyyttä ja iloa tuottavaa tekoa. Eli mitä sinä yhdessä ystäviesi, työkaveriesi, yrityksesi, seurasi tai yhdistyksesi kanssa – voisit tehdä luodaksesi Rovaniemestä paremman ja toimivamman kaupungin pienikin palanen kerrallaan?

PLAY PAUSE

Esimerkkejä ideoista

Mistä tässä oikein on kyse?

1 IDEOINTI

Jokaisella idealla on merkitystä ja rovaniemeläisten ääni on tärkeää saada kuuluviin. Ensimmäisessä osallistavassa laajassa kyselyssämme etsimme ideoita ja ehdotuksia 100:n teon listalle.

2 VALINNAT

Ehdotusten joukosta valitaan erilaisia tekoja toteutettavaksi. 100 teon lista julkaistaan tällä sivustolla.

Kaikki ideat ja ehdotukset pidetään tallessa, jolloin niihin on mahdollista palata milloin tahansa. Ehdotuksesi ei siis mene hukkaan tai kuuroille korville.

3 KÄÄRITÄÄN HIHAT

100 teon listaa toteutetaan läpi vuoden 2021 aikana palanen kerrallaan. Toteuttajina ovat kaupunkilaiset, yritykset, seurat ja yhteisöt sekä Rovaniemen kaupunki.

Saatamme tarvita apua, tukea ja mielipiteitä projektin aikana, joten kannattaa vierailla tällä sivustolla ja osallistua aina, kun siihen tulee mahdollisuuus.

Kaupungin­johtajan terveiset

Jokainen ehdotettu ja toteutettava teko voi olla Rovaniemen viihtyvyyden, tunnelman ja kaupungin kehityksen kannalta merkityksellinen – on hienoa luoda vuorovaikutusta ja saada selville minkälaisia ideoita yhteisöltämme löytyy!