next.rovaniemi.fi

Mitä osaamista, koettavaa tai persoonallisuutta Rovaniemellä on vielä “piilossa”?

”Kokonaisia alueita, Sairaalanniemi ja Metsäruusu esimerkiksi: ihmisillä on näkemystä ja halua kehittää alueita monipuolisiksi, ei vain asumista palveleviksi rahanpumppausmaaplänteiksi, vaan elämistä varten. Rovaniemellä yhdistyy kauniisti paikalliset asukkaat, junantuomat ja junantuomista paikallisiksi muuttuneet. Osaamista on paljon, ja halua elää sitäkin enemmän. Parasta Rovaniemessä on sen omintakeinen monipuolisuus: Rovaniemi on Lapin kulttuuripääkaupunki – pinnan alla kuplii, ja sille kuplinnalle täytyy antaa tilaa. Rovaniemi on myös luontokaupunki, mikä saa näkyä myös keskustassa. Vaarat ja joet ovat läsnä ympäristössä, mutta onko näin kaupunkisuunnittelussa? Samalla täällä ollaan avuliaita, iloisia, tyytyväisiä. Kaupunki on siis yhdistelmä paikallista osaamista, muualta tullutta näkemystä, mahdollisuuksia ja sopivaa pienuutta. Kun mahdollisuuksille antaa tilaa kasvaa, siitä tulee paikkaansa paljon suurempi.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haluaisitko saada lisää tietoa projektista tai kaupungin viestinnästä?

Menestyvä ja kiinnostava kaupunkibrändi on asukkaiden, yritysten ja kaupungissa vierailevien yhteinen jaettu kokemus – tunne elinvoimaisesta, toimivasta ja yhtenäisestä arktisesta pääkaupungista.

Mikäli haluat saada lisää tietoa projektista tai uudistuneesta kaupunkibrändistä, voit ottaa yhteyttä Rovaniemen kaupungin viestintäyksikköön, joka vastaa viestinnän ja kaupunkimarkkinnoinnin toteutuksesta ja koordinoinnista.

Yhteydet