next.rovaniemi.fi
play pause
PAUSE VIDEO
PLAY VIDEO

Vastaa ja vaikuta Rovaniemen kulttuuriohjelmaan

Mitä on kulttuuri Rovaniemellä? Mitä kulttuuri tarkoittaa sinulle? Mitä kulttuuri tuo kaupunkiimme? Vastaa kulttuurikyselyyn ja ole mukana vaikuttamassa Rovaniemen kaupungin kulttuuriohjelman luomiseen. Vastausaikaa kulttuurikyselyyn on 30.9. saakka.

Kulttuurikysely

Kaupunkilaisten ääni kuuluviin monikanavaisella kulttuurikyselyllä

Uuden kaupunkibrändin myötä Rovaniemen kaupunki luo itselleen kulttuuriohjelman. Kaupunki haluaa ottaa kaupunkilaiset mukaan ohjelman tekoon ja kysyä asukkailtaan, mitä kulttuuri on ja merkitsee Rovaniemellä, arktisessa pääkaupungissa. Kyselyssä etsitään vastauksia laaja-alaisesti mukaan lukien kolmannen sektorin kulttuuritoimijat. Kysely ei paneudu tällä kertaa luonto-, -liikunta tai ruokakulttuuriin, sillä osalle näistä on jo omat ohjelmat valmiina.

Kulttuurikyselyyn voit vastata tällä sivustolla täyttämällä sähköisen kyselylomakkeen tai kirjoittamalla terveiset vastauspostikorttiin kaupungin kirjastoissa. Vastauspostilaatikoita ja -kortteja on mahdollista tilata myös oman yhteisön tiloihin. Vastaukset kirjoitetaan kaupungin kulttuuritoimijoiden jo myynnistä poistuneille postikorteille uudelleenkäytön hengessä. Kirjaston aukioloajat voit tarkistaa kaupungin nettisivuilta.

 

Kysely

Tilaa vastauspostilaatikko yhteisösi tiloihin

Tilaa vastauspostilaatikko yhteisösi tiloihin
Jotta mahdollisimman monen ääni saataisiin kuulumaan, voit tilata vastauspostilaatikon myös yrityksesi tai yhteisösi tiloihin. Postilaatikot toimitetaan ja tyhjennetään kaupungin toimesta.

Lisätietoja vastauspostilaatikon tilaamisesta Marja-Liisa Ojalta: marja-liisa.oja@rovaniemi.fi, 040 508 0846.